Viziunea noastra


Proiectul Made-in-Romania.org a luat fiinta din dorinta de a promova cat mai mult, in tara si in strainatate, produsele si serviciile Made in Romania.

Made-in-Romania.org isi propuna sa devina in curand cel mai popular loc din web-ul Romanesc in care oamenii de afaceri sau clientii finali sa gaseasca produsele si serviciile de care au nevoie si mai mult, sa poata intra in contact direct cu furnizorii si producatorii romani cat mai simplu.


Acest proiect este in primele faze de dezvoltare, insa sunt numeroase ideile pe care vrem sa le implementam pentru a il transforma intr-un portal important pentru toti cei ce cauta furnizori de incredere.


Proiectul Made-in-Romania.org va fi puternic promovat in cadrul targurilor si expozitiilor nationale dar si internationale pentru a se transforma intr-o adevarata poarta de acces a strainilor ce doresc sa investeaca sau doresc sa isi gaseasca in tara noastra parteneri de incredere.

Nu in ultimul rand, Made-in-Romania.org vrea sa vina in sprijinul celor ce isi gasesc in acest moment cu greu loc in motoarele de cautare invadate de link-uri si reclame ce nu iti ofera un raspuns simplu atunci cand ai nevoie de un producator sau furnizor de servicii.

Acest portal s-a nascut din nevoia reala de a pune la dispozitie o metoda simpla si eficienta de a aduce in contact direct producatorul sau furnizorul de servicii cu clientul. Mai mult, clientul poate gasi usor alternative si solutii simple, intr-un timp foarte scurt.


Made-in-Romania.org valideaza continutul acestui site astfel ca postarile facute doar pentru a atrage o falsa atentie vor fi indepartate.


Ne dorim crearea unui director usor de utilizat, intuitiv si care sa fie acel loc in care sa se intalneasca cererea onesta cu oferta pe care te poti baza.


Fiind inca in etapele de dezvoltare, apreciem orice parere despre portal si despre influenta pe care o are asupra business-ului tau.


Mult succes in afaceri si nu ezita sa iti inscrii compania si produsele sau serviciile pe care doresti sa le promovezi prin pachetul gratuit sau pachetele Standard ori Premium ce iti pot oferi mai multe beneficii.Cu prietenie,
Echipa Made-in-Romania.org