ZeCo Min

Comert/Animale


ZeCo Min este destinat fermierilor ce doresc sa creasca rezultatele productive prin imbunatatirea calitatii vietii animalelor din ferma lor cu implicatii directe in scaderea numarului de animale care se imbolnavesc sau chiar mor, pe de o parte si cresterea calitatii productiei pe de alta.


Folosirea acestui aditiv furajer are ca rezultate detoxifierea organismului, cresterea rezistentei la bolile ce afecteaza efectivul animalier si chiar imbunatatirea aspectului animalelor cum ar fi intensificarea stralucirii blanii pentru ovine, bovine si cabaline sau infrumusetarea penajului la pasari.


Zeolitul clinoptilolitic din ZeCo Min favorizeaza digestia si elimina substantele hazardoase precum amoniacul, metalele grele, microtoxinele ce ingreuneaza metabolismul si dezvoltarea armonioasa a pasarilor sau animalelor din ferma. Acest aditiv furajer are si rolul de a echilibra PH-ul sistemului digestiv, efectele fiind cu atat mai pronuntate si importante in cazul animalelor tinere.


Aditivul furajer ZeCo Min are efecte mai ales in prevenirea si tratarea diareei. Mai mult decat atat, acesta creste consistenta fecala, factor ce duce in final la imbunatatirea calitatii aerului din ferma.


ZeCo Min este un produs 100% natural, sigur, stabil, fara riscul de a se degrada sau de a fi reduse calitatile sale.


Mod de utilizare:

Introducerea aditivului furajer in hrana solida a animalelor intr-o concentratie recomandata de 1% . In caz de diaree acuta se poate utiliza 2% pana la rezolvarea problemei, apoi reluandu-se dozajul de 1% din furaje. 


ZeCo Min nu are miros si nu schimba gustul furajelor. 


Testele de laborator realizate pe produse similare ZeCo Min au indicat o crestere a calitatii carnii pentru animalele sacrificate, o crestere a calitatii laptelui (eliminarea aflatoxinei) si chiar o imbunatatire in procesul de inmultire naturala. Pentru fermele de pasari s-a constatat o imbunatatire a calitatii oualelor si o reducere a ratei de oua sparte in procesul de colectare, ambalare si transport dat fiind o mai mare rezistenta a acestora prin cresterea aportului de calciu.


ZeCo Min poate fi folosit deopotriva pentru fluidizarea curgerilor nutretului in linia de alimentare a animalelor prin aplicarea unui strat ce absoarbe umiditatea si impiedica formarea blocajelor. Pentru o astfel de aplicare trebuie luat in calcul reducerea corespunzatoare a acestui aditiv din furaj.


Zeco Min poate fi adaugat in balotii de furaje inca din momentul depozitarii acestora avand ca efect pozitiv cresterea rezistentei prin absrobtia umiditatii excesive reducandu-se riscul de putrezire in cazul in care depozitul nu este corect pregatit.


Taxe suplimentare livrare: in functie de cantitate


Link web: http://www.zeolitesproduction.com/pages/Produse/Cresterea_animalelor/ZeCoMin.html


Produs postat de ZEOLITES PRODUCTION SA