Case pe structură de lemn

Productie/Constructii si Case

De peste zece ani construim temeinic caminele calduroase pe care le viseaza clientii nostri din tara si de peste hotare. Sa traiesti intr-o casa de lemn HoneyWood inseamna sa te bucuri de confort termic cu bani mai putini, sa traiesti sanatos, ecologic si in siguranta. Iar la final, sa lasi o locuinta trainica generatiilor urmatoare. Calitatea HoneyWood inseamna standarde stricte si zero compromisuri.


Il poti gasi si aici:
http://www.honeywood.ro/


Cele mai rezistente constructii la cutremur sunt zgarie-norii si casele din lemn. Lemnul este un material elastic. Peretii caselor din lemn HoneyWood ofera avantajul dispersarii uniforme a incarcarii catre fundatie. Imbinarile spatiale sunt intarite cu piese speciale clasa Simpson, produse de Rothoblaas, fapt ce sporeste soliditatea structurii din lemn si rezistenta acesteia la intemperii si actiuni accidentale.

Gospodariile private din societatea moderna constituie cel mai mare consumator de energie, mai mare chiar decat industria. Iar cea mai mare parte din energie este consumata pentru incalzirea spatiului si a apei. Lemnul ca material de constructie poate constitui o solutie pentru imbunatatirea cu costuri reduse a performantei energetice a cladirilor.

MATERIALE ECOLOGICE FOLOSITE

Lemnul este un material natural, ecologic si sanatos, ce atenueaza schimbarile de umiditate si actioneaza ca un tampon intre aerul uscat si cel umed. Intr-o casa de lemn HoneyWood nu exista pereti umezi. Chiar daca vata minerala este cel mai popular material de izolatie si cel mai ieftin, noi oferim si optiunea utilizarii de materii prime reciclabile, care ofera o atmosfera de interior si mai sanatoasa.

Casele de lemn prefabricate marca HoneyWood sunt o investitie sigura in tehnologie de varf, garantata prin folosirea materialelor de calitate superioara fabricate in Germania si Elvetia.


Pret unitar: Prețul este stabilit pe baza proiectului


Livrare: nu este inca disponibil in piata


Taxe suplimentare livrare: Nu


Link web: http://www.honeywood.ro/


Certificate: http://www.honeywood.ro/cine-suntem/cum-construim/


Produs postat de SC VANDROM TRUST SRL