Oferim tencuieli mecanizate

Productie/Constructii si Case

tencuiala mecanizata var-ciment sau ipsos


Il poti gasi si aici:
www.tencuiala-mecanizata-sape.ro/Compania sc adina expert construct srl este aici pentru a va garanta o treaba bine facuta, servicii de calitate si nu in ultimul rand, preturi avantajoase. Fie ca e vorba de realizarea unui imobil nou sau de dezvoltarea unui proiect de constructii deja existent, va suntem alaturi la fiecare pas, la fiecare demers ce trebuie facut pentru finalizarea lucrarii.

Tencuielile mecanizate sunt aplicate pe pereți cu ajutorul unor mașini speciale, ce acoperă pereții cu un material prefabricat. În funcție de cerintele lucrarii și de suprafața de tencuit, tencuiala mecanizată poate fi pe baza de ciment sau ipsos.

Tencuiala mecanizată pe bază de ciment poate fi folosită pentru orice tip de pereti interiori sau exteriori si in special pentru cei din bai și bucătării, pereți care prezintă un grad mai înalt de umezeală.

Tencuiala mecanizată pe bază de ipsos este recomandată pentru cei care doresc să obțină o suprafață a peretelui cu finisaje de lux într-un timp de lucru foarte scurt, la finalul lucrarii necesitand un singur strat de glet.


Pentru o estimare GRATUITA a costului lucrarii va rugam sa ne sunati:

Istrate daniel 

0749543563


Pret unitar: 10 - m/p


Cantitate minima pentru o comanda: 100 m/p


Livrare: Curier


Taxe suplimentare livrare: Nu


Link web: www.tencuiala-mecanizata-sape.ro/


Produs postat de SC ADINA EXPERT CONSTRUCT SRL SRL