Colectia PitiClic

Magazine Online/Carti, jocuri

Software educational multimedia interactiv pentru copii


Il poti gasi si aici:
www.PitiClic.ro


Compania Infomedia Pro,  infiintata in anul 1997,  produce unul dintre cele mai populare softwareuri  educationale interactive multimedia din Romania, jocurile educative din seria PitiClic pentru prescolari si PitiClic Senior pentru scolarii din clasele I-IV, fiind totodata primul producator roman pentru PC, Macintosh si PDA. Actualmente, gama de produse educationale software  a fost extinsa cu aplicatii pentru telefoane smart si tablete (pentru sistemele de operatie iOS si Android).

Cu peste 100 de produse educationale multimedia interactive realizate pana acum care inglobeaza peste 1200 de jocuri si activitati educationale, Infomedia Pro se poate mandri cu o vasta experienta in acest domeniu.

Din anul 2011, compania se poate mandri cu introducerea unui concept revolutionar de produs software „activ“ pe piata de produse educationale denumit „Covorasul PitiClic . Este un „covoras” special prevazut cu butoane selectabile cu ajutorul picioarelor, cu ajutorul caruia copilul se joaca, invata si face miscare in acelasi timp.


Pret unitar: 19 lei - 230 lei


Cantitate minima pentru o comanda: 1 buc


Livrare: Curier


Taxe suplimentare livrare: Nu


Link web: www.PitiClic.ro


Certificate: Da


Servicii aditionale: Nu


Garantii: Da


Produs postat de INFOMEDIA PRO SRL