APARATE TERMICE TAIAT POLISTIREN PE SANTIER

Comert/Utilaje

APARATE TERMICE TAIAT POLISTIREN PE SANTIER


Il poti gasi si aici:
www.oderom.ro


APARATE TERMICE TAIAT POLISTIREN PE SANTIER

 

FIERASTRAU TERMIC : = 55 E

LUNGIME MAX.= 55cm, GROSIME MAX.= 55cm. Alimentare la 220V. La comanda se pot executa si alte dimensiuni.

 Prin taierea termica se formeaza pe suprafata taiata curata cu o crusta de polistiren topit  mai dura , ceea ce da polistirenului o rezistenta si duritate mai mare.

 

APARAT TAIAT CANALE IN POLISTIREN =55 E

Poate  taia canale de diferite profile si dimensiuni in placile de polistiren in care se aseaza cablurile instalatiei electrice sau tevi apa. Se foloseste la peretii acoperiti cu placi de polistiren . Rezultate foarte bune si usor de folosit..Este dotat cu variator de putere.

Forma canalului sau al profilului de taiat poate fi facuta si de utilizator

 

Masa electrica debitat polistiren pe santier = 150 E

Utilaj electric portabil pentru  debitat placi si blocuri de polistiren pe santier. Foarte util pentru taiere precisa si curata a polistirenului pe santier. Prin taierea termica se formeaza pe suprafata taiata o crusta de polistiren topit  mai dura , ceea ce da polistirenului o rezistenta si duritate mai mare.

 

Deasemenea se poate livra un set de utilaje computerizate pentru  prelucrarea polistirenului = 5.000 E

 

Set utilaje computerizate pentru producerea de ori ce forma, din blocuri sau placi de polistiren sau alte materiale termo sensibile ( care pot fi taiate cu un fir de nichelina incalzit. Ex.: polistiren expandat sau extrudat,  bureti poliuretanici textile poliesterice,  etc.

Utilajele pot fi comandate la diferite dimensiuni sau pentru aplicatii specializate. Utilajul standard este pentru blocuri de  maximum  1,2 x1,2 x 0,7 m. Setul cuprinde doua utilaje mari: unul de taiat cu fir computerizat care taie profilul programat de utilizator, si unul de taiat temic gauri in polistiren. Deasemenea in set sunt incluse si aparatele de tait polistiren pe santier.

 

La comanda d-voastra putem proiecta si executa diferite utilaje si scule pentru prelucrarea materialelor termosensibile ca polistiren expandat si extrudat, bureti poliuretanici, materiale textile sintetice inclusiv mochete, etc.


Taxe suplimentare livrare: Da


Link web: www.oderom.ro


Produs postat de SC ODEROM COM SRL SRL