Grecia o destinație favorită

Servicii/Agentii de Turism

Grecia rămîne o destinație favorită ! In special Insula Thassos, care are un farmec aparte. Dar nici Turcia nu se lasă mai prejos ! Avantajele in Grecia sînt faptul că nu ai foarte mult de mers cu masina, tarifele in general sint accesibile, sau chiar bune atunci cind cumperi o vacanta din timp, Early Booking. In Turcia, chiar dacă este mai departe, in tarif ai inclus biletul de avion, charter.


Il poti gasi si aici:
http://www.reduceri-sezon.ro/oferta/sejur


Noi credem că anul acesta bătălia se va da intre Grecia și Turcia, doua destinații preferate de romani.
Iți dăm posibilitatea să compari cele doua destinații, accesînd oferta Early Booking pentru Grecia - http://www.reduceri-sezon.ro/oferta/sejur/oferta-early-booking-greciainsula-thassos-vara-2015-hotel-ilio-mare-hotels-resort-5/2113/ - și oferta Early Booking pentru Turcia. Ambele hoteluri sînt de 5 stele, intr-o primă fază avînd tendința să alegem Grecia pentru că pare mai ieftină. Pariul nostru este indecis, cu o usoară tendință spre Turcia, pentru serviciile lor ireproșabile. Ai acum posibilitatea sa alegi, din timp, la tarife bune ! Valabile pînă la 31.01.
Pentru mai multe detalii poți intra in contact cu noi pe office@adventuretravel.ro sau să ne suni pe oricare din numerele +40728.960.372, +40743.960.374, 021.313.34.01 și-ți oferim informațiile de care aveți nevoie pentru a achiziționa vacanța dorită.


Pret unitar: de la 23 euro


Livrare: Magazin/online (format electronic)


Taxe suplimentare livrare: Nu


Link web: http://www.reduceri-sezon.ro/oferta/sejur


Produs postat de ADVENTURE TRAVEL SRL