VIDEO COLPOSCOP

Sanatate/Tehnica Medicala

VIDEO ECHIPAMENTE OBSTETRICA – GINECOLOGIE-2014


Il poti gasi si aici:
www.colposcop.ro


                          Oferta  Speciala  Promotionala !

VIDEO ECHIPAMENTE OBSTETRICA – GINECOLOGIE-2014  

Preturi  Componente:

-UNITATEA CENTRALA “U.C. ODECO 2” (conectare la: TV-AV)= 200E

-UNITATEA CENTRALA “U.C. ODECO 3” (conectare la:  TV-AV+DISPLY LSD)= 400E

-UNITATEA CENTRALA “U.C. ODECO 4” (conectare la:  TV-AV+USB+DISPLY LSD)= 500E

-SONDA EXAMINATOARE GINECOLOGICA = 300E (necesita Unitate Centrala)

-SONDA EXAMINATOARE RECTOSCOPICA= 500E (necesita Unitate Centrala)

-CAMERA VIDEO COLPOSCOP TV-AV  (cu trepied sau atasare la masa ginecologica)= 100E (necesita Unitate Centrala).

- DISPLAY OPTIONAL LSD AUXILIAR de lucru pentru VIDEO-COLPOSCOP TV-AV= 150E

-VIDEO COLPOSCOP USB COMPLET (cu trepied sau atasare la masa ginecologica 250E

-VIDEO COLPOSCOP TV COMPLET (cu trepied sau atasare la masa ginecologica) =300E/500E/600E

   

 

 Video Examinatorul Ginecologic “ODECO”  (Certificat  M.S.P. Nr: RO/1-100-176-01 + OTDM: nr. 1909 / 28.05.2008) este o sonda  medical eficienta, de conceptie noua, cu care  se face examinarea vizuala ginecologica, fara folosirea valvelor, a speculum sau chiar a mesei ginecologice, obtinidu-se rapid si comod o imagine marita, mult inbunatatita, putand fi urmarita de medic si de pacienta, pe un monitor TV color obisnuit,  si eventual  stocata pe un computer, pentru evaluare ulterioara sau printare pe hirtie. Aparatul poate fi   folosit in spital, cabinet ginecologic sau cabinetul medicului de familie, (fara a se putea insa efectua  proceduri medicale), si este deosebit de comod pentru pacienta si medic, iar in anumite cazuri este sigurul aparat utilizabil pentru examinare vizuala ginecologica. Acest aparat este ideal pentru examinarea de rutina si urmarirea  evolutiei situatiilor uzuale din obstetrica si ginecologie.

  Video Examinatorul Colposcopic “ODECO”  este un Video Colposcop clasic folosind optica moderna, montat pe un trepied reglabil sau atasabil de masa ginecologica, fiind de dimensiuni mici, este usor si comod de utilizat.

 

  Unitatile Centrale ale Video Examinatoarelor se diferentiaza prin felul outputului video ( pentru TV-RCA sau computer-USB) si prin monitorul LCD de 9in atasat Unitatii Centrale. Alegerea modelului de Unitate Centrala se face in functie de configuratia optima aleasa de utilizator.

 

 Display Optional LSD auxiliar este un monitor TV de dimensiuni mici (7in), care se ataseaza mesei ginecologice si se conecteaza cu “Unitatile Centrale ODECO 2 sau 3”, permitand medicului, in timpul procedurilor medicale, vizualizarea concomitenta a zonei examinate pe acest monitor si direct.

 

Video Examinatorul Rectoscopic “ODECO” este un aparat peformant pentru examinarea rectoscopica, avand posibilitatea modificarii unghiului camerei video cu 90grade si posibilitatea insuflarii de aer in zona examinata.

 

Obs.- Daca doriti achizitionarea unui video-colposcop, va rugam sa testati si sa comparati calitatea si pretul    aparatelor noastre cu celelalte video-colposcoape existente pe piata.                                                

         -Echipamentele sunt foarte fiabile si au garantie de 36 luni  si postgarantie, avind  posibilitatea testarii si evaluarii lor timp de  30 de zile inainte de  cumparare si  facilitati de plata in rate.                                                                                                                                     -        -Video echipamentele  “ODECO” sunt produse in colaborare SUA si comercializate in Romania, in exclusivitate de catre :  S.C. ODEROM COM S.R.L., care asigura garantia si service-ul, in Bucuresti.

 

    Va multumim,   si suntem la dispozitia D-voastra pentru informatii suplimentare.

 

Dr. Ing. I. Teodorescu                                                                        20-MAI-2014

 


Livrare: Curier


Taxe suplimentare livrare: Da


Link web: www.colposcop.ro


Produs postat de SC ODEROM COM SRL SRL