Argila Albastra Untoasa de Riciu -AZZURRA-

Sanatate/Produse Naturiste

Produsele sunt 100% naturale si contin cea mai pura argila existenta pe piata din Romania si nu numai. Fie ca e curata sau in combinatii cu extracte naturale din plante argila albastra Azzurra asigura o refacere a starii de sanatate fara a fi nevoie de alte remedii in completare.


Il poti gasi si aici:
www.argiloterapie.com


Argila Albastra Untoasa de Riciu -Azzurra este singura argila purtatoare de camp static din  Romania si cel putin din Europa de Est, avand un bogat continut in minerale si oligoelemente esentiale pentru mentinerea sanatatii.

 Astfel printre cele 41 de minerale si oligoelemente se regasesc: Calciul, Fierul, Cuprul, Argintul, Seleniul, Zincul,Siliciul, Manganul, Germaniul, Potasiul, Iodul, Magneziul,Aluminiul, Cromul, etc

Produsele pentru aplicatii externe cum sunt cataplasmele gata preparate din argila albastra cum este Azzurra Epiderma sau cele care sunt potentate cu extracte naturale din plante cum este Purus Derm elimina toate afectiunile pielii prin actiune singulara sau complementara a argilei pentru cura interna.

 Printre afectiunile ce au fost eliminate se numara: Dermatita atopica, Dermatita Seboreica, acneea, cancer de piele, varice, pitiriazis, noduli la tiroida, Gusa Hashimoto, Hipo/hiper tiroidie, noduli la san,dereglari de tranzit digestiv, colon iritabil, ulcer gastro-duodenal, infectii urinare, afectiuni ale prostatei (prostatita), alopecie, guta, reumatism articular, gonartroza, ovare polichistice, hipertensiune, Hepatita C, etc

Afectiuni ameliorate pe durata mare de timp: psoriazis,biabet zaharat,Ciroza la ficat;

 Mai multe detalii privind produsele si argiloterapia vizitati www.argiloterapie.com sau www.argilaalbastra.ro ;

TM 0743 546819


Pret unitar: 20 - Azzurra AAUR 02


Cantitate minima pentru o comanda: 2 buc


Livrare: Curier/online (format electronic)


Taxe suplimentare livrare: in functie de cantitate


Link web: www.argiloterapie.com


Garantii: 2 ani


Produs postat de VIVA GROUP SRL