ZeCo Chinchilla

Comert/Animale


Un crescator de Chinchila stie foarte bine ca aspectul blanii este cel mai important atu in a gasi o piata de vanzare cat mai buna de aceea, orice efort sau investitie in aceasta directie este extrem de importanta.


Dar, aspectul blanii este influentat de multi factori, uneori neluati in seama iar unul dintre acestia este nisipul lasat in cusca pentru baia zilnica prin care animalul isi curata blana. Calitatea acestui nisip este esentiala.


Chinchila provine din zona Anzilor, in America de Sud unde, in habitatul natural se rostogoleste in praful de cenusa vulcanica. Acest praf are proprietati speciale reusind sa patrunda in blana pana la piele si sa absoarba impuritatile dand stralucirea ce face atat de renumit acest animal. Praful vulcanic este de natura zeolitica iar proprietatile acestui minereu deosebit explica efectele pe care le are asupra blanii de Chinchila.


ZeCo Chinchila este un produs special conceput care are proprietati identice cu cele ale prafului in care Chinchila se rostogoleste zilnic in zona naturala din care provine. ZeCo Chinchila contine zeolit clinoptilolitic cu proprietati de absorbtie a substantelor toxice si microrganismelor.


Nu orice nisip este bun pentru acest animal de aceea proprietarii de ferme de Chinchila trebuie sa acorde o importanta deosebita pentru a avea niste animale cu o blana stralucitoare si implicit rezultatele financiare asteptate.


Mod de utilizare:

Nisipul special ZeCo Chincila se toarna intr-un vas suficient de mare pentru animale intr-o grosime de aproximativ 5-6 cm. Vasul este de preferat sa fie din sticla pentru a nu exista riscul deteriorarii blanii, Chinchila facand zeci de miscari rapide in timpul dedicat baii. Chinchila se va imbaia ca intr-un bazin de apa lasand in nisip impuritatile stransa in blana. Nisipul are si rolul de a absorbi toxine sau alte substante nocive lasand in urma o blana frumoasa, curata si stralucitoare.

O astfel de baie ar trebui oferita Chinchilei de cel putin 3 ori pe saptamana.

ZeCo Chinchila nu trebuie amestecat cu alte tipuri de nisipuri pentru a avea un efect maxim.


ZeCo Chinchila este un produs 100% natural.

Intrucat este un produs higroscopic se recomanda depozitarea in locuri uscate.

ZeCo Chinchila nu are miros si nu este iritant pentru animale.


ZeCo Chinchila este recomandat si stapanilor care au o Chinchila ca animal de companie. Baia in nisipul special este esentiala pentru un aspect placut dar si o dispozitie buna a animalului.


Taxe suplimentare livrare: in functie de cantitate


Link web: http://www.zeolitesproduction.com/pages/Produse/Cresterea_animalelor/ZeCoChinchilla.html


Produs postat de ZEOLITES PRODUCTION SA