Scrisori de vanzare & newslettere

Servicii/Marketing, Publicitate

Texte pentru comunicare targetata prin Newslettere, campanii de emailing sau mailing.


Il poti gasi si aici:
www.atelieruldecuvinte.ro


emailing:

Rapid. Dar nu întotdeauna simplu. Ieftin. Dar nu mereu eficient.

Viteza este avantajul cheie. Nu înseamnă însă că trebuie să uiţi de regulile de bază ale comunicării la distanţă. Nu înseamnă că volumul trebuie să înlocuiască calitatea. Probabil cel mai ieftin şi la îndemână mod de a trimite mesaje. Dar dacă nu este folosit corect, cu ce te ajută să trimiţi 1,000 de emailuri pe secundă dacă toate sunt şterse fără a fi deschise? 


Text? Text şi linkuri? Linkuri şi poze? Greu de spus care este varianta cea mai bună? Sună acum sau trimite un email pe adresa office@atelieruldecuvinte.ro şi noi îţi putem propune câteva variante de test.Scrisori de vânzare      Ce ai dori să facă cel mai bun om de vânzări? Cu siguranţă, să se multiplice!


Ei bine... nu am inventat clonarea, dar ... chiar este posibil! Acolo unde forţa ta de vânzări nu poate să ajungă, o scrisoare poate avea rezultate la fel de bune. 


Decizia de cumpărare este un proces complex şi uneori de durată. De cele mai multe ori este costisitor ca un om de vânzări să caute, să identifice, să comunice şi să revină de ori de câte ori este nevoie pentru ca un prospect să fie transformat în client. 

Parte din această muncă, cu costuri evident mai mici poate fi preluată de comunicarea la distanţă. O scrisoare de vânzare poate fi la fel de convingătoare. În schimb trebuie să fie atractivă, pentru a fi deschisă şi citită, targetată pentru a fi relevantă, şi explicită, spunând ceea ce un om de vânzări ar spune faţa-în-faţă cu potenţialul cumpărător. 

Rolul unei scrisori de vânzare nu este neapărat de a înlocui departamentul de vânzări (deşi pentru anumite produse este posibil) ci mai ales de a îi eficientiza activitatea. 


Vrei să ştii cum? Vrei să încerci? Vrei să testezi? Sună acum sau trimite un email pe adresa office@atelieruldecuvinte.ro. Newsletter      Cum să îi ţii pe toţi în priză? Cum să îi faci pe cei care ţi-au 
bătut la uşă, ţi-au trecut pragul sau ţi-au dat click pe site să vină şi altă dată?

Altă dată...adică atunci când sunt hotărâţi să cumpere. Cum faci să nu te uite după primul click, sau după ce au cumpărat prima dată? Newsletter-ul este unul din răspunsuri. 

Lucruri noi, lucruri ştiute dar uitate sau oferte speciale. Însă dacă te hotărăşti să o faci, trebuie să o faci bine! Nu este loc de jumătăţi de măsură. Pentru că rişti mai mult să strici decât sa câştigi. Ai nevoie de cineva care să îţi "producă" textele pentru newsletter-ul tău? 

Sună acum sau trimite un email pe adresaoffice@atelieruldecuvinte.ro.
Livrare: online (format electronic)


Taxe suplimentare livrare: Nu


Link web: www.atelieruldecuvinte.ro


Servicii aditionale: design


Produs postat de ATELIERUL DE CUVINTE SRL