CURATITOR COLON Colon Cleanser 100 capsule

Sanatate/Medicina de familie

CURATITOR COLON COLON CLEANSE NU CREAZA DEPENDENTA Fara Crusin (Cascara Sagrada) 100 Capsule Cu extra fibra 100% Natural Unicul care contine combinatia sinergica: Psyllium, Konjac, Black Walnut, Slippery Elm, Sena, Pectina si Acidofilus Fabricat in Canada conf. standardelor: GMP si QCMS Recomandat si pentru Colon Iritabil!


Il poti gasi si aici:
www.magazin-naturist.ro


Natural Colon Cleanser, 100 capsule-PRODUS NOU Cu extra fibra !!!
-Unicul care contine si combinatia cu: Psyllium-Konjac-Nuca Neagra-Slippery Elm-Sena -Acidofilus
*Curata si detoxifica Intestinele si Colonul. Reface flora bacteriana
*Suntem victimele intestinelor nedeparazitate. Moartea incepe din intestine-Curatirea colonului cel putin de doua ori pe an este o necessitate-Gaze intestinale, Constipatie, Crampe, Balonari, Scaun urat Mirositor ?

-COLONUL => UN ORGAN LUNG DE APROX. 1,5 metri !!!
-COLONUL => UN ORGAN VITAL MEREU UITAT !!!
-CURATA SI LUBREFIAZA COLONUL
-ELIMINA BACTERIILE NOCIVE
-REPOPULEAZA COLONUL CU BACTERII FOLOSITOARE (Acidofilus)
*CURATITOR COLON nu este un simplu Laxativ. Face ceea ce spune numele!

*STIATI CA:

-La o persoana adulta Colonul masoara aproximativ 1,5 m in lungime?
-Acum Cancerul de Colon este cancerul numarul 1 printre barbati si femei, in general?
-Intestinele pot depozita o cantitate mare de materie partial digerata in stare de descompunere (putrefactie), chiar si medicamente si alte chimicale toxice, decenii la rand?
-O persoana obisnuita acumuleaza in colon de-a lungul anilor, intre 2 si 11 kilograme de reziduri fecale?
-La unele autopsii s-au gasit in intestine peste 18 Kg de materie fecala reziduala?
-Daca suferiti chiar si doar de UNA din afectiunile de mai jos atunci trebuie să vă gândiţi serios la o curăţire internă, incepand cu colonul:
-constipaţie cronică, scaun urat mirositor, balonari frecvente, exces in greutate, oboseală cronica, sindromul colon iritabil, infectie cu Candida, paraziti, dureri de cap, respiratie neplacuta, hemoroizi, irascibilitate, răceli frecvente, dureri de burta, digestie necorespunzătoare, insuficienta imunitara
-COMPOZITIE: Psyllium Seed Husk (Plantago ovata)..300 mg-Konjac Glucomannan (Amorphophallus..60 mg -Nuca Neagra (Juglans nigra) Extract 4:1.150 mg -Pulbere de Sena (Cassia angustifolia)..50 mg-Slippery Elm Bark (Ulm alb) (Ulmus fulva).50 mg-Pectina din mar.25 mg-Acidofillus Lactobacilus 10 miliarde UA/g.50 mg

-ADMINISTRARE:

-2 capsule cu 30 minute inainte de masa, de preferinta seara. In cazuri mai grave (cum ar fi o istorie lunga de constipatie cronica si persistenta de-a lungul mai multor ani) se administreaza 2 capsule dimineata si 2 seara cu 30 minute inainte de mese
-Se continua tratamentul pana la curatirea totala-RECOMANDARI: Pentru persoanele care sufera si de constipatie cronica, recomandam cu 1-2 saptamani inainte de a administra CURATITOR COLON sa se administreze laxativul detoxifiant LAXIDOUX (il gasiti la noi) 1 tableta seara, si sa se continue apoi tot cu 1 tableta seara si pe perioada administrarii CURATITOR COLON.

-Recomandam urmarea cu o deparazitare cu FORMULA CANDIDA si eventual PARA-FREE precum si continuarea pentru o luna cu ACIDOPHILUS ACTIV pentru refacerea florei bacteriene.


Pret unitar: 81.2 RON


Cantitate minima pentru o comanda: 1


Livrare: Curier/Magazin/online (format electronic)


Taxe suplimentare livrare: Da


Link web: www.magazin-naturist.ro


Servicii aditionale: sanatate, colon iritabil deparazitare


Garantii: Prin Prospectul Produsului


Produs postat de MEDICAL ACTIVE SRL