Harta Clujul de buzunar

Servicii/Marketing, Publicitate

Cauti o strada sau o zona din oras… un hotel sau pensiune… un restaurant sau un loc unde sa-ti bei cafeaua… iti place teatrul sau vrei sa vezi programul de la cinema… cauti o firma sau institutie… TOATE le gasesti cu noi Clujul de buzunar!


Il poti gasi si aici:
www.clujuldebuzunar.ro


Pe site-ul nostru iti punem la dispozite o harta interactiva cu ajutorul careia poti gasii cu usurinta o strada sau o zona din oras; programul spectacolelor de la teatru, opera sau cinema; evenimentele din Cluj; obiective turistice; locatii unde iti poti petrece timpul si firme ce te pot ajuta in diferite circumstante.
Pentru a te ajuta sa gasesti o strada, zona sau o firma din Cluj, iti punem la dispozitie varianta tiparita a hartii Municipiului Cluj-Napoca. Harta se va distribuii gratuit si va fi tiparita de doua ori pe an.

Clujul de buzunar ofera posibilitatea de promovare a serviciilor sau produselor firmei dumneavoastra prin intermediul modulelor publicitare din cadrul hartii tiparite si a bannerelor publicitare de pe site-ul nostru, acestea reprezentand o foarte buna forma de mediatizare atat in mediul real cat si in cel virtual, iar pretul pentru tot pachetul este unul foarte avantajos.


Pret unitar: 580 - lei


Cantitate minima pentru o comanda: 1


Livrare: Curier


Taxe suplimentare livrare: Nu


Link web: www.clujuldebuzunar.ro


Produs postat de SONOTRA TEAM SRL