SIAN IMAGE MEDIA SRL

Activitati economice: productie publicitara, web design, etichete tesute

Adresa
Str. Geoge Cosbuc nr.1
Constanta, Constanta


Telefon Fix: 0341814545
Fax: 0341814545
Mobil: 0742 646 243
Pagina web: sianimage.com

Descriere detaliata a companiei:

Cine suntem si cu ce ne ocupam?
Sian Image Media este o companie a carei domeniu de activitate se refera la tot ceea ce inseamna web, tipar digital si offset, agentie de publicitate. Insa Sian Image Media este mai mult decat o companie. Sian Image reprezinta o echipa de oameni cu experienta in web design, tipar digital si offset, tipar indoor si outdoor. Pe scurt - absolut orice legat de imaginea ta. Serviciile pe care le punem la dispozitie garanteaza faptul ca afacerea, produsele, serviciile sau site-ul tau nu vor fi trecute cu vederea de catre clienti. A-ti extinde afacerea inseamna sa alegi o echipa care sa transforme ceea ce doresti in realitate. Iar pasul acesta, desi nu pare, este deseori cel mai dificil. Este nevoie de mai mult pentru ca afacerea sau ideea ta sa iasa in fata din multitudinea de servicii web, tipar etc. care exista. Insa aici intervine echipa noastra. Noi avem capacitatea de a-ti transforma ideea in realitate, si nu vei fi primul. Proiectele realizate de noi vorbesc de la sine.


Produse inscrise in acest site:


Bannere
Datorita costului redus si al impactului vizual puternic, aceste bannere publicitare au luat amploare in ultima vreme in tara noastra. Bannerele printate reprezinta unul dintre cele mai accesibile si des intalnite mijloace de reclama. Bannere publicitare – aceste materiale expuse la intrarea unui magazin pot spori vanzarile cu peste 20% – 30%.
Click pentru detalii
Productie/Productie publicitara


Afise Flyere
Putem spune ca suntem in era digitala si totusi, atunci cand este vorba de publicitate, nu poti ignora unul din instrumentele de promovare care ramane in continuare foarte eficient: materiealele publicitare numite pliante de prezentare.
Click pentru detalii
Comert/Promotionale


Etichete personalizate tesute, textile, autoadezive si de carton
Sian Image Media reprezinta o companie producatoare de etichete personalizate care va permite alegerea si furnizarea etichetelor de orice tip la o calitatea ridicata si la un pret scazut.
Click pentru detalii
Productie/Articole promotionale