BLUEMIND SOFTWARE SRL

Activitati economice: dezvoltare de software la comanda, servicii IT, produse software personalizabile

Adresa
Str. Iancu de Hunedoara 45/A/17
Miercurea Ciuc, Harghita


Telefon Fix:
Fax:
Mobil: 0040744399284
Pagina web: http://bluemind-software.ro

Descriere detaliata a companiei:

Din 2004, misiunea Bluemind Software este sa contribuie la cresterea clientilor sai prin crearea de software la comanda de calitate.

La aceasta se adauga dorinta de a contribui la evolutia lumii prin crearea de unelte software care sa imbunatateasca conditiile de viata si de munca.

Spiritul inovator al Bluemind Software este exemplificat prin aplicatii precum 3DCar (primul configurator 3D interactiv pentru automobile) sau ASIC Client (prima aplicatie client Android pentru sistemul de laboratoare online de la MIT - numit iLab Shared Architecture). Bluemind Software este implicata in activitati de cercetare la nivel mondial.


Produse inscrise in acest site:


VMCard - sistem de eliberare a cardurilor de membru virtuale
Aceasta aplicatie permite unei asociatii sa genereze carduri de membru virtuale pentru membrii acesteia. Cardurile de membru virtuale sunt utilizate (spre exemplu, pot fi prezentate pe un telefon mobil) ca o alternativa la carduri de plastic sau alte variante fizice mai scumpe.
Click pentru detalii
Servicii/Sistem de fidelizare


Quoty & Swapy - jocuri pentru evenimente
Acestea sunt doua jocuri dezvoltate pentru evenimente interne sau publice. Sunt potrivite si pentru ecrane mari. Jucatorii sunt stimulati intelectual iar joaca poate deveni o competitie. Jocurile se personalizeaza. Acestea sunt doua jocuri dezvoltate pentru evenimente interne sau publice. Sunt potrivite si pentru ecrane mari. Jucatorii sunt stimulati intelectual iar joaca poate deveni o competitie.
Click pentru detalii
Servicii/Software la comanda


3DCar - primul configurator 3D interactiv pentru masini
3DCar este primul configurator auto 3D interactiv. O implementare a putut fi vazuta la SIAB 2007. Configuratorul sprijina procesul de vanzari si conduce clientul de pe Internet la deleari si are o contributie importanta in politica de marketing a producatorilor si vanzatorilor din intreaga lume.
Click pentru detalii
Servicii/Marketing, Publicitate