ISOLINE SRL

Activitati economice: Producator cochilii vata minerala bazaltica

Adresa
DN59 KM8 +550M STANGA
TIMISOARA, Timis


Telefon Fix:
Fax:
Mobil: 0733550839
Pagina web: www.cochiliivataminerala.ro

Descriere detaliata a companiei:

Compania producatoare Cochiltech din Timisoara se doreste un partener de incredere in domeniul termoizolatiilor, pentru toate firmele din Romania care au ca domeniul de activitate comercializarea si montarea sistemelor termoizolante. Principalale sale produse sunt cochiliile de vata minerala si placile de vata minerala bazaltica, plus accesoriile necesare montajului acestora.
ISOLINE , cu sediul in Timisoara, impreuna cu brandul Cochiltech si Bandatech -  lider pe piata produselor de izolatii - reprezinta solutia perfecta in domeniul sistemelor de termoizolatii. Contactati cu incredere unul dintre operatorii nostri tehnici, pentru a consulta oferta noastra permanta, cat si pentru a afla cum sa deveniti partener Cochiltech.


Produse inscrise in acest site:


Cochilii vata minerala bazaltica caserate cu folie AL
Produsele din vata minerala bazaltica, sub forma de cochilii sunt utilizate la izolarea instalatiilor de apa calda, a instalatiilor de incalzire centrala, la izolarea instalatiilor de apa fierbinte si a conductelor de aburi. Pot fi de asemenea utilizate la izolarea instalatiilor de aerisire si de aer conditionat, a instalatiilor cazanelor de incalzire centrala, la izolarea recipientilor de apa calda.
Click pentru detalii
Productie/Materiale de Constructii


Cochilii vata minerala bazaltica necaserate
Produsele din vata minerala bazaltica, sub forma de cochilii sunt utilizate la izolarea instalatiilor de apa calda, a instalatiilor de incalzire centrala, la izolarea instalatiilor de apa fierbinte si a conductelor de aburi. Pot fi de asemenea utilizate la izolarea nstalatiilor de aerisire si de aer conditionat, a instalatiilor cazanelor de incalzire centrala, la izolarea recipientilor de apa calda.
Click pentru detalii
Productie/Materiale de Constructii