ASPERA TEKNOPLUS SRL

Activitati economice: distribuitor piese si accesorii auto daewoo,chevrolet,hyundai,kia

Adresa
str.Republicii,nr.60
Pitesti, Arges


Telefon Fix: 0248212638
Fax:
Mobil: 0722571009
Pagina web: www.aspera-teknoplus.ro

Descriere detaliata a companiei:

Înfiinţată în anul 1996, ASPERA TEKNOPLUS Srl s-a impus în comerţul cu piese şi accesorii auto, anvelope şi lubrifianţi pentru autoturismele Oltena.

Începând din anul 2000, firma vinde şi piese auto pentru gama de autoturisme Daewoo, atât originale cât şi after-market, la preţuri competitive. Din anul 2003 vine şi mai mult în sprijinul posesorilor de autoturisme Daewoo prin importuri directe din Korea.

Odată cu apariţia în România a primelor modele Chevrolet produse în Korea, compania noastră livrează piese de schimb pentru cele mai populare modele ca Aveo, Spark, Lacetti şi nu numai.

Ulterior portofoliul de gamă al companiei noastre s-a extins, cuprinzind şi alţi producători cum ar fi Hyundai, Kia, Opel ş.a.

Obiectivul firmei noastre este de a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor şi totodată de a satisface cererile pieţei, oferind piese auto cu origine controlată, la un raport optim calitate/preţ, prin parteneriatele pe care le avem cu importatori și producători de prestigiu din ţară şi străinatate.


Produse inscrise in acest site:


piese daewoo,cielo,matiz,nubira,originale
piese daewoo si chevrolet oem de calitate superioara la preturi comparabile cu cele after-market..
Click pentru detalii
Productie/Auto Moto