ADVELTIS SRL

Activitati economice: Confectii si decoratiuni din Fier Forjat - executam, la comanda, garduri si porti, balustrade, grilaje, copertine, etc.

Adresa
Cartier Seciu 72
Boldesti-Scaeni, Prahova


Telefon Fix: 0244 211 425
Fax:
Mobil: 0740 245 096
Pagina web: http://www.adveltisfierforjat.ro

Descriere detaliata a companiei:

Adveltis Srl este specializata in confectii si decoratiuni din Fier Forjat: garduri, porti, grilaje, parapeti pentru balcoane, balustrade pentru scari, copertine, obiecte de mobilier si decoratiuni interioare, etc.
Asiguram proiectarea, transportul si montajul lucrarilor pe care le executam.
Lucram dupa modele originale, atent concepute de catre echipa noastra de design, pentru a oferi produselor noastre un grad de unicitate cit mai ridicat, robustete si o calitate deosebita a finisajelor, indiferent daca modelul este unul ieftin sau unul de lux.
Oferim o gama diversificata stilistic, menita sa raspunda cit mai multor gusturi si impuneri arhitectonice.
Pentru clientii care isi doresc porti automate, batante sau culisante, cu descchidere interioara sau exterioara, le echipam cu sisteme de automatizare Sommer-Germania (cel mai bun raport calitate-pret din piata).
“Adveltis va ofera garantia unei investitii reusite”
Detalii despre lucrarile si proiectele noastre gasiti pe www.adveltisfierforjat.ro.


Produse inscrise in acest site:


Poarta si Gard din Fier Forjat
Prin pozitie, prin amploare si prin rolul pe care il are, Gardul din fier forjat reprezinta una dintre cele mai importante lucrari ale genului. Personalizeaza imobilul, ii ofera distinctie, ii asigura protectia si nu in cele din urma devine interfata dintre proprietar si lumea din jur.
Click pentru detalii
Servicii/Amenajari Exterioare


Balustrada din Fier Forjat
Balustrada, fie ca bordeaza scara sau platformele interioare ale imobilului, fie ca inchide perimetrul balconului, are un dublu rol: asigura protectie si ornamenteaza. Daca este facuta din fier forjat capata un rol pe care celelalte materiale nu il pot indeplini: PERSONALIZEAZA.
Click pentru detalii
Productie/Constructii si Case


Automatizari pentru porti
Sistemele de automatizare Sommer pentru porti cu deschidere glisanta su batanta: • deschidere in interior sau exterior • posibilitatea setarii unor configurari multiple precum: folosire pietonala, inchidere automata, detectarea obstacolelor • nu necesita intretinere speciala sau opritoare pentru porti • perioada de viata foarte lunga, functionare lina si silentioasa
Click pentru detalii
Servicii/Automatizari